środa, 27 maja 2015

FOREMKI CZEKOLADOWE ! – CZĘŚĆ II

Hot chocolate ? Easy ! :)

Sprawa jest banalna !
1. Kupujecie foremki do lodu albo specjalne foremki do czekolady.


2. Roztapiacie czekoladę mleczną, gorzką lub białą w kąpieli wodnej
3. wkładacie do zamrażarki do wystygnięcia na kilka minut
4. wyjmujecie i wkładacie patyczki ( robicie to po krótkim czasie zamrażania, żeby patyczki utrzymały w kostce)
5. Odstawiacie do wystygnięcie
Możecie takich kostek używać do gorącego mleka, kawy czy jako lizaka :P

10 komentarzy:

  1. Super notka! Nowy post na crazyteoparislife.blogspot.com <-- zapraszzam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super przepis <3 Wypróbuje! :)
    pozdrawiam
    http://typical-writers.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. swietne! aleznajac siebie zjadlabym ta czekolade zanim by wystygla xD

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  5. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  6. Świetny pomysł muszę co kiedyś wypróbować :)
    Mój Blog - klik!

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetny pomysł muszę co kiedyś wypróbować :)
    Mój Blog - klik!

    OdpowiedzUsuń
  8. Świetny pomysł muszę co kiedyś wypróbować :)
    Mój Blog - klik!

    OdpowiedzUsuń